12 наши пилоти ще се борят за призовите места в Румъния утре

12 наши пилоти ще се борят за призовите места в Румъния утре

Общо 12 наши пилоти ще се борят за призовите места в решителните състезания от 4-ия кръг от шампионата по картинг на Румъния. Той се провежда този уикенд на пистата в Таргу Секуиеск.

В кралския клас KZ участват Любомир Гърков и Юлиян Серафимов, които ще стартират от 3-а и 4-а позиция утре. Серафимов спечели първия хийт днес (следван от Любо), но във втория не можа да потегли на старта и изостана.

В клас Rotax Senior изненадата поднесе Виктор Върбанов. Той спечели втория хийт днес след инцидент между другия наш представител Мартин Беков и Андрей Марчидан в последната обиколка. Беков ще стартира 4-и.

В OKJ имаме трима наши представители. Най-напред от тях утре ще потегли Алекс Дешков – 3-и след 4-о и 3-о място в двата хийта днес. Кристиян Димитров ще е 6-и, а Томи Хаджийски 8-и.

В категория Mini 60 ни представя Георги Илиев, който ще тръгне 7-и. Най-много са българите в клас Pufo – 4-и. Силвия Станчева ще е 4-а на грида, а Мартина Бонева 8-а. Виктория Янкова и Венцислава Ганчева ще са съответно 10-а и 12-а.

Състезанията, които започват от 10:11 часа, можете да гледате на живо на фейсбук страницата на федерацията: https://www.facebook.com/frkarting