Да подкрепим Георги в неговия път по време на 3-ия кръг от шампионата в Хасково

Да подкрепим Георги в неговия път по време на 3-ия кръг от шампионата в Хасково

В навечерието на 3-ия кръг от Националния шампионат по картинг в Хасково идния уикенд на БФК-НКС, отправяме призив за подкрепа на Георги от Пловдив в неговия път към успеха. Преди време той претърпява тежка катастрофа и оттогава е в инвалидна количка.

Всички средства за път, престой и рехабилитация са събрани, но остава самата операция, която е на стойност цели 300 000 лв., които са непосилни за него и семейството му. Сега единствената му цел е да постигне мечтата си и да проходи отново.

Всеки, който има възможност, може да направи дарение и да стане част от неговата история. По време на кръга в Хасково (1-2 юни) на касата на пистата ще има кутия за дарения именно за Георги в неговата най-важна борба в живота. В инициативата вече са се включили и пловдивските футболни клубове.

Очаква се на състезанието в Хасково, организирано от Гърков Картинг Клуб, участие да вземат около 50 пилоти от 7 различни класа. Ще има пилоти както в познатите ни Rotax категории – Micromax, Minimax, Junior, Senior, така и в Mini, No Gear Open и KZ.