Дани Арсов ще кара тази година благодарение на нов спонсор

Дани Арсов ще кара тази година благодарение на нов спонсор

Един от водещите ни пилоти миналия сезон в клас Мини Бг – Данислав Арсов, ще кара в през идния сезон в Националните картинг серии, който започва този уикенд благодарение на нов спонсор. Това е фирмата „ГО грил“. Така за първи път от 3 години насам, пилотът от Велико Търново ще започне участието си с нова техника и с някаква, макар и малка, предсезонна подготовка.

„За нас фирма „ГО грил“ беше нашата „добра фея“ – след двугодишно ходене по мъките, срещи, разговори, писма и понякога дори остро и негативно отношение, в лицето на „ГО грил“ и лично на управителя – г-н Мирослав Велков, получихме подкрепата, за която вече се бяхме отказали дори да се надяваме“, обясни бащата на пилота Стефан Арсов.

И през миналия уикенд Дани направи първи тестове с новата си машина – Прага, в Кюстендил, като остана доволен от показаното. Арсов навъртя близо 200 обиколки на пистата Пауталия.

„Ще се постараем машината освен красива, бъде и също толкова бърза, и въпреки че проблемите с липсата на професионални треньор и механик и на достатъчно консумативи, каза още Стефан.

– А от там и на по-малко тренировки от на конкурентите продължават да са на лице. Огромни благодарности към „ГО грил“ и екипът: Мирослав Велков, Росен Пасков, Александър Арабаджиев и Мариела Дългичева, които доказаха, че слогънът: „ГО грил подкрепя спорта и младите таланти“ не е фраза, а реална фирмена политика и действия.“

Целта на Дани ще бъде всяко едно състезание да е на почетната стълбичка и в новия за него клас Мини, като в никакъв случай няма да се откаже да се бори и за първото място.