Искате ли да станете част от кариера в моторспорта?

Искате ли да станете част от кариера в моторспорта?

Искате ли да станете част от кариера в моторспорта? Искате ли да посетите DTM състезание? Искате ли да седнете в състезателен автомобил по време на тестове? Това е една отлична възможност! Мартин Стоянов е един от талантливите млади български пилоти!

След успешна кариера в картинга, на 12 годишна възраст Марти насочва погледа си и дебютира в автомобилния спорт. Добрият резултат – 3-то място на подиума постига още при второто си участие на пистата Маникур във Франция в състезанието FunBoost sprint, което е с еднакви автомобили – Mygale MySpider.

През изминалата 2023 година, ден преди да навърши 14 години , той участва и във първото си състезание с Формула 4. записвайки полпозишън. Повече информация относно развитието на младия пилот може да намерите , като посетите неговият You Tube профил (Martin Stoyanov – YouTube), Личната му страница във Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100039408373786), както и неговия сайт (Home – Martin Stoyanov – Kart Racer (martinstoyanov.com)

Високите бюджети нужни за участие в формулите карат семейството да се откаже от кариера по този път и вниманието е пренасочено към кариера с туристически и GT автомобили.

Целта е да се изградят контакти с производители и детската мечта на младия талант да бъде професионален пилот, един ден да стане реалност. През 2024 фокусът е насочен към едномарковия шампионат DMV BMW 318ti Cup (подробно за шампионата от тук: Willkommen bei DMV BMW 318ti Cup (dmvbmw318ticup.de).

Младия пилот вече тренира усилено и направи тестове с някои от водещите отбори като показа много добра скорост. Тъй като бюджетът още не е напълно осигурен, Мартин Стоянов има предложение към всеки заинтересован да бъде част от това приключение. Всеки, който има желание да подпомогне кариерата му, дори и със скромна сума, ще получи личен сертификат за това, подписан от него!

Освен сертификат за спонсорство, ще получите и разписка за вашата инвестиция. Идеята е ако един ден Мартин стане професионален пилот, тази сума да бъде върната от приходите му, на всички инвестирали в кариерата му. Има три варианта за връщане на средствата:

1. Инвестицията да бъде върната на човека който я е направил.
2. Сумата да бъде дадена за благотворителност.
3. Сумата да бъде инвестиция в следващото поколение български пилоти.

От всички участници получили сертификат, ще бъдат изтеглени и много награди! Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола! Голямата награда ще бъде ВИП-гост на състезателен уикенд от ДТМ. Уикендът ще включва достъп до боксовете, кетъринг, обиколки на пистата до някой от пилотите! С втората награда, десет участника, изтеглени чрез томболата ще бъдат поканени да посетят един от тестовете на отбора на Мартин Стоянов и ще имат удоволствието да седнат до Марти и да направят тестова обиколка на пистата
със състезателният автомобил!

Подробна информация относно томболата, ще бъде изпратена на всеки един участник. За целта е необходимо да изпратите съобщение на имейл mp_formula@yahoo.com, или Viber (+417 875 89 877), с текст ,,Условия на томболата“ , и форма за контакт за обратна връзка с вас. В рамките на същият ден ще ви бъде върнат отговор с регламента на томболата.

Всеки който желае да подкрепи Мартин Стоянов, може да го направи чрез платформата за дарения на следния линк: Подкрепи Марти в кариерата му в моторните спортове (pavelandreev.bg)

Относно прозрачността за всеки един приход и разход от събраните средства, можете да прочетете в общите условия на платформата тук: Общи условия за ползване на платформата PavelAndreev.BG. Мартин Стоянов и неговия екип сърдечно Ви благодари за всяка една подкрепа!