Конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков на Писта Бургас

Конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков на Писта Бургас

Конкуренция от 12 пилоти очаква дългогодишния картинг пилот Иван Влъчков в серия Туринг на Писта Бургас, първи кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

Влъчков, който тази година ще се състезава за екипа на Дамасцена Алба, е шампион  в класа със своята Хонда Сивик за последните 2 години и ще се бори за 3-а поредна корона.

Тази година обаче няма да му е никак лесно, като сред конкурентите ще са друг картинг пилот Давид Будев с Хонда Сивик, ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик, Станислав Паришков с новия си Опел Астра и Димитър Кондев с Опел Астра.

През 2017 г. Влъчков спечели и двете състезания в Бургас, като по този начин си осигури титлата в класа кръг преди края на сезона. Сега ще се стреми към нов успех при още по-силни съперници.

„Готови сме за състезанието, заяви Влъчков. – Надяваме се на добро представяне Ще дадем всичко от себе си за добър старт на сезона. Пожелаваме си късмет. Ще се радваме на всички, които ще дойдат на пистата.

Освен това работим за засилване на конкуренцията в класа, като подготвяме още един автомобил за бъдещ пилот на Затворен маршрут в Туринг за екипа на Влъчков Рейсинг Тийм.“