Лора Христова се завръща на пистата

Лора Христова се завръща на пистата

Лора Христова се завръща към състезанията у нас. Баща й Пламен потвърди, че тя ще участва в 4-ия кръг от Националните картинг серии идния уикенд в клас Rotax Senior. В последните месеци плевенчанката беше в Германия и не кара в официални надпревари.

За последно Лора прави тестове през юни в Кюстендил, а последното й участие в състезание беше през юли 2019 г. в шампионата на Картинг Клуб Плевен. Тогава тя не завърши заради технически проблеми.

В Senior се очаква да участват още Мартин Беков, който записа силен уикенд в Румъния миналата седмица, Петер Мюлер, както и Дейвид Митов. В Junior ще карат Люсиян Савов, Юлиян Димитров, Данислав Арсов и Кристиян Димитров.

В кралския клас KZ този път пилотите ще бъдат по-малко. Но все пак на линия ще са почти всички от водещите пилоти – Владимир Арабаджиев, Юлиян Серафимов, Любомир Гърков, Искрин Арабаджиев и Радослав Кобуров.

При малките отново ще има много пилоти – сред тях Алекс Дешков, Лео Райчев, Христо Младенов, Васил Апостоловски, Слави Минков, Томи Хаджийски, Петър Шингов в Mini, а Любослав Руйков, Стефан Стефановски, Пресиян Стоянов и Виктор Тодоров ще са сред участниците в Mini BG.

Тук можете да намерите Допълнителния Регламент за провеждането на IV-ти кръг от Националните Картинг Серии 2020 – Кюстендил – 3-4 октомври 2020 г.

Тук можете да намерите заявката за участие в IV-ти кръг от Националните Картинг Серии 2020 – Кюстендил – 3-4 октомври 2020 г. в WORD и PDF формат.