Никола Цолов не престава да поддържа форма (снимки и видео)

Никола Цолов не престава да поддържа форма (снимки и видео)

Никола Цолов не престава на поддържа форма и в седмиците, когато няма състезания по картинг. Световният шампион в клас Мини 60 от миналата година изпълнява ежедневни упражнения по програма, която треньорът му Димитър Гайдов обновява всяка седмица в специално създадената заради извънредните условия онлайн платформа.

От друга страна, DPK – отборът, с който Никола започна да се състезава 2020 година, изпраща онлайн игри за концентрация, в които включват всички състезатели от отбора и така дори се получава лек състезателен характер. Освен това, Цолов тича няколко пъти в седмицата 3-5 километра, от скоро кара симулатор вкъщи и успя да се включи за първи път в български онлайн шампионат „Bulers“.

От месец Никола и родителите му са приемно семейство на куче, за което се грижи основно младият ни талант. Разбира се нищо не може да се сравни с тренировките на пистата и адреналина в състезанията. Никола очаква с нетърпение да се върне на пистата, но за момента няма точна информация за бъдещи състезания поради обстоятелствата, с които се налага да се съобразяват всички. Цолов поддържа връзка с приятелите си от цял свят и всички много се надяват скоро да се срещнат на пистата!