Промяна в точките от няколко кръга от сезона

Промяна в точките от няколко кръга от сезона

След направена проверка на всички резултати и класирания от сезон 2016, федерацията по картинг установи няколко грешки в раздаването на точките. Бяха направени няколко промени.

Ето и измененията:

1. В клас MINI BG, Юлиан Димитров (№14) е получил 1 точка в проведения първи кръг в Кюстендил. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 т. в това състезание.

2. В клас KZ2, Никифор Баневски (номер 55) е получил 7 точки в проведения първи кръг в Кюстендил. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в това състезание.

3. В клас Ротакс Джуниър, Николай Петров (номер 1) е получил 8 точки в проведения първи кръг в Кюстендил. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в това състезание.

4. В клас Ротакс Джуниър, Лора Христова (номер 44) е получила 8 точки в проведения първи кръг в Кюстендил. При положение, че не е направила минимум 75% от целия брой обиколки, нейните точки са коригирани и тя има 0 точки в това състезание.

5. В клас Ротакс Джуниър, Emmanouil Voulgaris (номер 3) е получил по 10 точки в два от маншовете на проведения втори кръг в Хасково. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в тези маншове.

6. В клас Ротакс Джуниър, Христо Пенов (номер 6) е получил 8 точки в проведения пети кръг в Хасково. При положение, че не е направил минимум 75% от целия брой обиколки, неговите точки са коригирани и той има 0 точки в това състезание.