Серафимов и Здравков най-бързи в квалификациите в 3-ия кръг на Картинг Клуб Плевен

Серафимов и Здравков най-бързи в квалификациите в 3-ия кръг на Картинг Клуб Плевен

Юлиан Серафимов и Асен Здравков бяха най-бързи в класификацията в съответно класовете KZ2 open и Formula в третият кръг от шампионата на картинг Клуб Плевен – Мир и Дружба – Възраждане.

Серафимов остави на 0.351 сек зад себе си Александър Цветанов. Трети се класира Станислав Петков (+0.783 сек). Общо 8 пилоти участваха в квалификацията в този клас.

В клас Formula Здравков изпревари с 0.269 сек Марина Томева. Трети се класира Ивелин Конов, който изостана на 0.636 сек. Петицата допълниха Васил Димитров и Боян Петров. Сесиите преминаха при много добра организация, като пилотите имаха право да карат с различни марки гуми.

Наред със силните емоции и високите скорости, по време на уикенда биват раздадени и много награди и на състезателите, и на публиката. Голямата изненада на това състезание ще бъде любезно предоставена от ДАРИ–ТРАВЕЛ. Печелят се и екскурзии чрез Колело на късмета.

МЦ КИРМ „Св.Елисавета“ – Плевен предоставя 3 талона за безплатни консултации с лекар. Ще се печелят безплатни обиколки на пистата и не на последно място – парични награди. Наградите са както за всички победители от състезанията в категория Formula и KZ open, така и за публиката.