Симеон: Направих гаф, включих на първа, не зацепи

Симеон: Направих гаф, включих на първа, не зацепи

Симеон Симеонов завърши на 2-о място в общото класиране за 5-ия кръг от шампионата ни по картинг в Хасково. На домашната си писта Мони спечели първото състезание след страхотен старт от 2-а позиция. Във второто обаче от полпозишън не тръгна на старта и изостана назад в класирането. След серия изпреварвания той стигна до 3-ото място. Завършилият първи Васил Коларов спечели кръга след 2-ото си място в първата надпревара.

Той събра общо 45 точки срещу 41 за Симеон. „Направих голям гаф, обясни Мони. – Включих на първа, но не зацепи. Когато дадоха старта, останах на място, на празен ход. Така тръгнах последен. После давах газ и лека полека изпреварих тези пред мен. Но стигнах на финала трети. Какво да се прави, случва се. 

В генералното класиране съм втори или дори първи, не знам резултатите от другите състезания (още не е сигурно дали ще се дават половината точки от кръговете на Серес и Румъния или няма да бъдат присъждани такива). Да се надяваме, че в Кюстендил, където е финалът, няма да има такива грешки.”