Активност и в Хасково миналия уикенд

Активност и в Хасково миналия уикенд

По-голямата част от пилотите у нас миналия уикенд правеха тестове в Кюстендил. Друга по-малка група обаче беше на пистата в Хасково, където състезателите или правеха подготовка за началото на новия сезон или пък просто се забавляваха.

В кралския клас KZ да покара своите машини излязоха Веселин Шингов и Иво Симеонов. И докато първият редовно върти обиколки в последните седмици, то последният подкара картинга си за първи път от доста години.

И двамата бяха със своите деца. Петър Шингов кара своята машина от Mini, а компания му правеше и неговият по-малък брат Костадин с картинг от Mini BG, който последният използва шасито на брат си.

Симеон Симеонов

В другата фамилия тестовете правиха Ивон и Симеон Симеонови. Последният направи изпитания с големия си картинг от клас Mini BG, с който може и да участва в Националните серии тази година.

В Rotax Junior на трасето беше шампионът от Mini за миналия сезон Данислав Арсов. Тази година пилотът от Велико Търново преминава в по-горния клас и ще кара с шаси Тоникарт от PURESPEED.

В знак на признателност за всичко, което са направили до тук за пилота, а Дани и екипа му вярват, че и ще продължат да правят след като отшумят последствията от пандемията, машината му отново е облепена в цветовете на GO GRILL.

Данислав Арсов