Големи награди и изненади в 3-ия кръг от шампионата на Картинг Клуб Плевен

Големи награди и изненади в 3-ия кръг от шампионата на Картинг Клуб Плевен

От 29 до 30 юли на Картинг писта Плевен ще се проведе третият кръг от шампионата на картинг Клуб Плевен  – Мир и Дружба – Възраждане. Това е третото състезание от началото на сезона, обединяващо състезатели от клас Formula и клас KZ open, а този път са заявили участие и любители в клас BIREL ART.

За събитието освен състезатели от Плевен, пристигат и от други градове – София, Варна, Търново, Русе и др. Наред със силните емоции и високите скорости, ще бъдат раздадени много награди и на състезателите, и на публиката. Голямата изненада на това състезание ще бъде любезно предоставена от ДАРИ–ТРАВЕЛ. Ще се печелят екскурзии чрез Колело на късмета.

МЦ КИРМ „Св.Елисавета“ – Плевен предоставя 3 талона за безплатни консултации с лекар. Ще се печелят безплатни обиколки на пистата и не на последно място – парични награди. Наградите са както за всички победители от състезанията в категория Formula и KZ-open, така и за публиката.

Участие могат да взема всички, които попълнят талон в един от двата дни. Теглене и награди ще има в събота и неделя с водещ на колелото на Късмета. Входът е свободен.