Благотворителни състезания в памет на Сена на Лаута и във Варна

Благотворителни състезания в памет на Сена на Лаута и във Варна

Днес на картинг писта Лаута и картинг писта Варна се проведоха традиционните благотворителни състезания в памет на Аертон Сена. Заедно с RaceFacer.com двете трасета се обединиха в помощ на Михаил Маринов и неговата кауза.

20 пилота взеха участие в отборното състезанието на Картинг писта Лаута. Според времената дадени през деня участниците се разделиха в отбори Настроението на всички пилоти беше приповдигнато и се забавляваха въпреки, че бяха конкуренти на пистата.

Победители в състезанието станаха Виктор Николов и Георги Иванов, следвани от Габриел Александров и Пресиян Дечков, а на третата позиция завършиха Петър Шингов и Игор Акимов.

След тях се наредиха Андрей Ненков и Атанас Гъдев, Илиян Илиев и Стилиян Ралчев, Стефан Марудов и Харалампи Александров, Стоян Досев и Христо Горчев, Александър Диманов и Денислав Кузев, Борис Родригес-Матов и Петър Гъдев, Веселин Шингов и Илия Катков.

24 пилота взеха участие в отборното състезанието на Картинг писта Варна. Победители в състезанието станаха Александър Янчев и Мартин Бъчваров, следвани от Калина Георгиева и Стелян Железов, а трети бяха Степан Стецив и Владимир Кършев!

След тях се наредиха Галин Ставрев и Младен Маринов, Калоян Радославов и Едис Смилянов, Цветомир Маринов и Валери Василев, Христо Данаилов и Петър Яворов, Цветелин Цонев и Стоян Димитров, Бойчо Бойчев и Андон Петров, Николай Щърбаков и Теодор Тодоров, Станислав Тодоров и Станимир Станчев, и Антони Крусев и Томас Тодоров.

Общо на Картинг писта Лаута ,Картинг писта Варна и RaceFacer.com са събрани 6500 лв., които ще бъдат преведени в подкрепа на каузата Живот за Мишо:https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-misho…